The TrekEarth Forums

The TrekEarth Forums (https://www.trekearth.com/forums/index.php)
-   General (https://www.trekearth.com/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Problem with thumbnail (https://www.trekearth.com/forums/showthread.php?t=751599)

bona 05-21-2009 07:33 PM

Problem with thumbnail
 
One of my photos (http://www.trekearth.com/gallery/photo1078226.htm) the thumbnail desappear after the change for the new TE format.

How it can be solved?

Polonaise 05-21-2009 07:58 PM

Re: Problem with thumbnail
 
Andre… Call the administration immediately…
Missing thumbnail of one of your photos can be an indication of some serious problems…
The sooner you let them know that there are some problems on the site - the better…

Just remember, mate… Immediately…

………………………………

bona 05-22-2009 05:30 PM

Re: Problem with thumbnail
 
I try, but I didn't recive any return. What is the best e-mail contact for it?

Thanks

lukie 05-22-2009 05:49 PM

Re: Problem with thumbnail
 
Depends on when you wrote it to them... We cannot expect an immediate answer. It can take some days. I think they receive hundreds of e-mails these days. Just a little patience, I suppose.

bona 05-22-2009 06:46 PM

Re: Problem with thumbnail
 
Maybe.

I'm waiting a answer from another problem from them since last month, because I'm not reciving the e-mail alerts too.

Well let's wait.

thanks for all

lukie 05-23-2009 11:12 AM

Re: Problem with thumbnail
 
since last month ? Mmmm, then I understand your feelings not getting an answer. Then something is basicly wrong here...


All times are GMT. The time now is 11:11 AM.


Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.