To Didi: no sensor - The TrekEarth Forums

Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes

Great Didi 2009-06-02 22:47

Hi Kris
Very fascinating !
Didd you used a special sensor for catching the electric flash ?
Because with a speed of 1/500 it's impossible to make it.
Well done.
Cheers

  #1  
Old 06-03-2009, 05:54 AM
zmey zmey is offline
TE Expert
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,165
Default To Didi: no sensor

hi Didi

no, I had no sensor (not even a tripod): just pure luck. I was fooling around with different angles of the scene for I liked the mood. meanwhile, the lightning was striking every 5-10 seconds or so.

actually, I was after another lightning jolt, but, as you said: @ 1/500 it's impossible; luckily another lightning (the one you see) struck just as I was pressing the shutter.

regards,
kristaps
Reply With Quote
  #2  
Old 06-03-2009, 03:54 PM
Didi's Avatar
Didi Didi is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2003
Location: France Orléans
Posts: 12,254
Default Re: To Didi: no sensor

Thank's for your answer.
The special sensor exists really but it's very expensive to buy.
You were very lucky indeed
Best regards
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:36 AM.



Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH