Foto

Photographer's Note

Shpella e pellumbave afer Elbasanit, kjo eshte nje nga gerruerjet e ujit me te vecanta. Foton e bera ne thellesine reth 120m ishte pus i erret, dhe rrugen e shihnim nen driten e qeriut, prandaj kjo foto ka munges drite te theksuar

Nobody ha contrassegnato questa nota come utile

Photo Information
  • Copyright: Elidor Markja (markja) (18)
  • Genre: Luoghi
  • Medium: Colore
  • Date Taken: 2007-08-11
  • Categories: Natura
  • Versione Foto: Versione Originale
  • Date Submitted: 2008-10-17 9:03
Viewed: 4714
Points: 0
Discussions
  • None
Additional Photos by Elidor Markja (markja) (18)
View More Pictures
explore TREKEARTH