Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-27-2010, 05:16 PM
bj40's Avatar
bj40 bj40 is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 261
Default Missing Themes

Hi, Tried to add a photo to one of my themes today from the gallery ,i have a number all have the same problem, , get a blank page with the message, invalid query 3, tried to access my themes from my account get a blank page with , cannot execute pquery ,whatever that means .Anyone having such a problem or is it just me.Thanks Tom.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-27-2010, 06:10 PM
IBAngel's Avatar
IBAngel IBAngel is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 109
Default

Quote:
Originally Posted by bj40 View Post
Hi, Tried to add a photo to one of my themes today from the gallery ,i have a number all have the same problem, , get a blank page with the message, invalid query 3, tried to access my themes from my account get a blank page with , cannot execute pquery ,whatever that means .Anyone having such a problem or is it just me.Thanks Tom.
Can you please add a link so I can try to replicate the problem. Thank you!
Reply With Quote
  #3  
Old 10-27-2010, 07:11 PM
bj40's Avatar
bj40 bj40 is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 261
Default Missing Themes

Hi, I dont know how to do a link, if you open the Kenya gallery, I have two photo posted of Lamu on the first page both are in my themes different sections , i can not open either to add an image , i have 25 + themes and can not open any , hope this is helpful to you ,contact me if you need any further assistance .Thanks Tom.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-27-2010, 09:20 PM
bj40's Avatar
bj40 bj40 is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 261
Default Missing Themes

Hi, Thanks the problem has been fixed.Tom.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-27-2010, 09:21 PM
IBAngel's Avatar
IBAngel IBAngel is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 109
Default

Quote:
Originally Posted by bj40 View Post
Hi, Thanks the problem has been fixed.Tom.
Sure thing! Just let us know if you find any more.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:55 PM.



Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH