Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-11-2010, 05:52 PM
ikeharel's Avatar
ikeharel ikeharel is offline
TE Expert
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,930
Exclamation gallery problem

Hi,
I just encounter an old problem: when double-clik on a photo The image disappear, a blank page shown with the word "Photos" - and can't review it.
Ike
Reply With Quote
  #2  
Old 11-11-2010, 07:11 PM
Merou's Avatar
Merou Merou is offline
TE Newbie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 53
Default

Hi
It's the same with IE ! With Firefox it's still ok
JN
Reply With Quote
  #3  
Old 11-11-2010, 08:07 PM
IBAngel's Avatar
IBAngel IBAngel is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 109
Default

Quote:
Originally Posted by ikeharel View Post
Hi,
I just encounter an old problem: when double-clik on a photo The image disappear, a blank page shown with the word "Photos" - and can't review it.
Ike
What browser are you using? I just checked IE and FF and IE is having issues that tech is working on.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-11-2010, 08:09 PM
Didi's Avatar
Didi Didi is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2003
Location: France Orléans
Posts: 12,254
Default

The problem appears from time to time
I have sent a copy screen in a PM
Reply With Quote
  #5  
Old 11-11-2010, 08:37 PM
Juntas's Avatar
Juntas Juntas is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Portugal
Posts: 661
Default Chrome is off too

Hi everyone. I use Chrome and can't see the pictures
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:24 AM.



Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH