A Couple
piotrkweclich
(792)
gp_pl 2006-09-03 14:02
czesc Piotr, fajnie wypatrzyles, dobre wykonanie, ladne symetryczne zdjecie, byc moze przydaloby sie wiecej nasycenia albo kontrastu, a moze to tylko moj monitor ;), akurat loguje sie z takiego o nie wygorowanych mozliwosciach, wiec traktuj jakby nie bylo tematu ;), pozdrawiam
Grzesiek
|
||||
|
||||
![]()
Witaj, dzieki za komentarz:) co do kolorow i nasycenia, to kurcze dziwna sprawa, od pewnego czasu siedze na laptopie i powidzmy kontrasty i kolory wygladaja calkiem dobrze, co by nie powiedziec bardzo dobrze (a w kazdym badz razie tak jak mialy), natomiast ostatnio zobaczylem wlasne foty na innym sprzecie i o malo z krzesla nie spadlem... Pozdrawiam Piotrek
|
|
||||
|
||||
![]()
czesc, no wiec wlasnie, - ja juz ten temat przerabialem czas jakis temu i odwiodlo mnie to od zakupu laptopa do uzytku domowego (choc chcialem zaoszczedzic nieco miejsca w domu :( ). Wyswietlacze w laptopach sa tragiczne ... To, ze pisalem, zebys nie kierowal sie moja ocena w kwestii kontrastu i nasycenia, to wlasnie dlatego, ze w tym momencie przegladalem TE na sluzbowym sprzecie ;), do obrbki zdjec tylkostacjonat=rny monitor i to CRT a nie LCD :). Moze rozwiazaniem bedzie dla Ciebie podpinanie laptopa pod zewnetrzny monitor?
pozdrawiam i zycze milego dnia Grzesiek |
|
||||
|
||||
![]()
Dzieki za rade, ale chyba szybciej udalo by mi sie zalatwic jakiegos stacjonarnego - tylko do przegladania zdjec... z laptopem i mon. crt mialem okazje sie przez jakis czas bawic i niestety nie udalo mi sie poradzic z problemem rozdzielczosci: laptop (panoramiczny), crt (4:3), ni cholery nie dalo ich sie zmusic do wspolnej pracy (jak trzeba, crt chodzil jak panoramiczny)... pewnie to wina driverow... ale kto wie;)
pozdrowienia i rozniez milego dnia:) Piotrek |
![]() |
Thread Tools | |
|
|