Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-07-2006, 09:52 PM
IaKoop's Avatar
IaKoop IaKoop is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 57
Default Adam: Can't add camera?

I tried to add a new camera to my equipmet profile. The model is not yet listed (Pixtreme PX1) so I tried to add it. When I submit the entry the page can't be found. Am I missing something?

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-08-2006, 12:18 PM
adam's Avatar
adam adam is offline
TE Expert
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 2,658
Default Re: Adam: Can't add camera?

This should work now, sorry for the problem.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-11-2006, 07:59 PM
wanderlust's Avatar
wanderlust wanderlust is offline
TE Newbie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 32
Default Re: Adam: Can't add camera?

The options for adding/changing camera opens up in a pop-up window.

If you have an anti-virus softwares installed, it may be blocking the pop-up. Hold down the Ctrl button while clicking. If you still dont see the pop-up, try disabling the anti-virus to check if it is causing this problem.

Regards :)

Biplav
Reply With Quote
  #4  
Old 12-15-2006, 12:56 AM
lennarts's Avatar
lennarts lennarts is offline
TE Newbie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 98
Default Re: Adam: Can't add camera?

Actually the camera list is a big mess. For example there is altogether about 20 names for the Canon 350D camera!!!

It starts like this:
"Canon 350D", "Canon 350d", "Canon 350d (borrowed)", "Canon 350D (Digital Rebel XT)", "Canon 350D (Rebel XT)", "Canon 350d (Rebel)" and "Canon 350d(Rebel)", then some variants with additional "EOS", the variants starting with "Digital Rebel", some variants where the lenses are listed with the camera and also a bunch of CANNON cameras, etc., etc. And the same applies for other models and brands.

Maybe it is a minor concern for most of the folks here, but I found it very useful to see who else is taking what pictures with the same camera I had and actually learned a few tips and tricks thanks to that feature.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-20-2006, 07:37 AM
IaKoop's Avatar
IaKoop IaKoop is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 57
Default Re: Adam: Can't add camera?

Thanks to all for their input. There was an error somewhere that Adam kindly fixed... camera added and TE joys continue :D
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:15 PM.



Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH