Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great atus 2008-05-26 16:39

Na ezt varázslatosan oldottad meg! Mind a kép szerkesztése, mind technikai kivitelezése pompás. Ügyesen borotvaélesre hoztad a fantasztikus előteret és a háttérben levő épületet is. A keret is nagyon elegáns és kíválóan passzol a képhez.
Gratulálok és szép képeket kívánok jelen és jövő útjaidról.
Attila

  #1  
Old 05-27-2008, 09:39 PM
ocskaymarci's Avatar
ocskaymarci ocskaymarci is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 483
Default To atus: Tarregabol

Szia Attila!
Koszonom szepen, hogy irtal! Most, amint lathattad, kint vagyok Spanyolorszagban, Kataloniaban, Tarrega varosaban egy cserediak-kapcsolaton belul. Korbejarjuk itt a kornyeket, voltunk mar Barcelonaban es Andorraban is. Sajnos nem olyan jo az ido, eleg sokat esik. Remelem jo kepekkel terek majd haza, lesz mibol valogatni... :)
Mostanaban nem volt idom a TE-re, mert elorehozott emelt szintu erettsegit teszek foldrajzbol (az irasbelin mar tul vagyok, a szobelim jovo penteken lesz) es az iskolaban is nagy az ev vegi hajtas. A suli vegeztevel pedig nekifogunk otthon festetni, ugyhogy nem tudom, mikor fogok "visszaterni".
Addigis minden jot kivanok! Udvozlettel,
Marci
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:35 AM.Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH