Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-17-2012, 10:33 AM
DarkoG's Avatar
DarkoG DarkoG is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 390
Default To kordinator: odgovor

Bok Saša
hvala na komentarima i podršci. Dosta sam razmišljao prije donošenja ove odluke. No, na internetu postoje mnogi sajtovi na kojima nema ovako kratkovidnih moderatora kao sada na TE. Nisu bili takvi niti ovdje prije par godina.
Ma bodovi nisu uopće važni, puno je važniji kontakt s ljudima. Bilo bi bolje da ih uopće nema. To nije problem. Problem nastaje kada moderatori bez previše mozga odlučuju što se smije a što ne smije. Glupava je već i sama ideja da za dobru ili odličnu fotografiju ne smiješ napisati "Lijepa fotografija" ili "Odličan pejsaž" i slično. To je produkt bolesnih mediokritetskih mozgova poput "porteplume". Kako takvo ponašanje u zadnje vrijeme eskalira donio sam ovakvu odluku. A iz iskustva na nekim drugim sajtovima mogu pretpostaviti da će kvaliteta fotografija ovdje samo padati i da će sve više ljudi koji ne vole da im se na ovaj način soli pamet, otići dalje.
Još koji dan i maknuti ću i ovu zadnju fotografiju
Evo i na ovoj fotki, iako je ovdje vrlo kratko, već su izbrisali neke kritike ispod nje.
Ukoliko želiš dalje pratiti moj rad to možeš uraditi na www.eyefetch.com ili na mojim stranicama www.wix.com/darkog1950/dgphoto.
Bilo bi mi drago da se tamo sretnemo.
Pozdrav Darko

Last edited by DarkoG; 01-17-2012 at 10:37 AM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:04 AM.Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH