The Black Cadillac
didemay
(2945)
batalay 2012-08-29 17:31
Merhaba Didem,
Hakikate uzun bir ara sakalanmissiniz (asli maalesef ben de öyle). Fakat hos geldiniz. Roseanne Cash'in babssi hakkindaki albumunu tanimiyordum, fakat simdi sayenidizde dinledim, Mussorgsky/Ravel's "Pictures at an Exhibition,
Benim koleksiyonda kücük kiz fotografina yorum yazmissiniz. Iste torunumu National Galleri'ye götürmüstüm, fotografi orada çekmistim. Onun da müthis ilgisi var ve kabiliyeti var.
Biz de Eylül'ün 15.nde Istanbul'a geliyoruz. 17 Eylül Pazartesi günü Istanbul üniversitesinde bir konferans vericegim. Ertesi günü 13 yasinda baska bir torunla beraber bir Ak Deniz seyahati yapicagiz. Konferansim "Leonardo'nun Türk IliSkileri" hakkinda. Bulunabilirseniz memnun olurum, ve isterseniz detaylarini size email ile bildiririm.
Sevgiler,
Bülent
|
||||
|
||||
![]()
Bulent Bey Merhaba,
Evet uzun bir ara oldu. Fotograf cekme konusunda isteksizlik, oldugu zaman da zaman yaratabilme konusunda kisir dongude oldugum bir donemdi. Zaman yaratabildigim sure icerisinde TE'de olmak istiyorum. Ziyaretinizin sebebi her zamanki gibi cok iz birakan nitelikte. Cok arzu ederim ancak imkansiz gorunuyor. Bir sonraki sefer sizinle ve ailenizle tanismayi, hatta konferanslariniza katilabilmeyi yurekten istiyorum. Konferans detaylarini yine de cok merak ediyorum. Gonderebilirmisiniz? Sevgiler, Didem |
![]() |
Thread Tools | |
|
|